Kellett neki provokálni: öt másodperc alatt kiütötték Mircea Badeát


-A A+

Egy szombaton tartott thaiboksz-mérkőzés ötödik másodpercében kiütötte ellenfele Mircea Badeát. Igaz, a televíziós újságíró legyőzője egy többszörös országos muay thai bajnok volt.

Mircea Badea másodszor lépett ringbe Teodor Emanuel ellen. A 2014-ben tartott első mérkőzésen az újságírót technikai KO-val győzte le a sportoló. Badea most visszavágót kért, de a revans nem sikerült.

A két mérkőzés előzménye, hogy az Antena3 hírcsatorna újságírója többször durván támadta műsorában a motorkerékpárosokat, mert túl nagy zajjal közlekednek. „Az kívánom, hogy kínok közepette haljanak meg, legszívesebben a fejükre taposnék!” – jelentette ki élő adásban. Egy Facebook-posztjában pedig a K1-es sportolókat gyalázta, kijelentve, hogy „meg tudná verni az összesüket”.

A válasz nem sokat váratott magára: egy bukaresti motoros klub képviselői felkeresték Mircea Badeát, hogy számon kérjék rajta az elhangzottakat. Köztük volt Teodor Emanuel is, aki felszólította az újságírót: ha már ennyire verekedhetnékje van, lépjen ringbe ellene. Az Antena3 újságírója elfogadta javaslatot, és néhány hét múlva, szervezett keretek között le is zajlott köztük az első mérkőzés.








EZT OLVASTA MÁR?

X