A német rendőrök szeme előtt halt meg a román kamionos


-A A+

Tragédiával végződött egy koccanásos baleset Németországban egy román kamionos számára. A férfit halálra gázolta egy autó, miközben az autópálya leállósávján a rendőrök a koccanás körülményeiről faggatták.

A szokatlan eset az A73-as németországi sztrádán történt, Untersiemau és Ebersdorf között – számolt be a merkur.de portál. A román rendszámú nyerges vontató összekoccant egy német nő személygépkocsijával, és mindkét jármű vezetője a leállósávba húzott, hogy tisztázzák az esetet. A rendőröket a 41 éves román sofőr értesítette.

A közlekedési járőrök rövidesen megérkeztek, és biztosították a helyszínt. Éppen a férfit faggatták, amikor egy nagy sebességgel száguldó gépkocsi a leállósávban lévő rendőrkocsinak ütközött, ez utóbbi jármű pedig nekicsapódott az úton álldogáló román sofőrnek, aki a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség jelenleg vizsgálja, hogy a halálos balesetet okozó jármű vezetője miért nem fékezett le, amikor a figyelmeztető jelzésekkel ellátott biztonsági zónához közeledett.








EZT OLVASTA MÁR?

X