Megszólaltak a tévedésből lelőtt Maros megyei nő orvosai


-A A+

Enyhén javul annak a nőnek az állapota, akit egy autós üldözés közben egy rendőr véletlenül fejen lőtt, írja a Mediafax a kolozsvári sürgősségi kórház igazgatójára hivatkozva. Az orvosok úgy döntöttek, fokozatosan felébresztik az áldozatot a kómából.

A kórházigazgató a portálnak elmondta: a nőt továbbra is az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályon kezelik, állapota enyhén javul. Az orvosok úgy döntöttek, fokozatosan felébresztik a kómából, hogy elkerüljék a komplikációkat. Mint írtuk, az 59 éves, kómába került sérültet a baleset után a kolozsvári megyei kórház idegsebészeti osztályán megműtötték. 

Mint ismert, a rendőrök egy olyan gépkocsit próbáltak megállítani péntek este Maros megyében, amelyik sofőrje egy korábbi ellenőrzőpontnál elmenekült a közlekedési járőrök elől. A száguldó gépkocsi vezetője az elfogására Magyaróra kirendelt marosvécsi rendőröknek sem engedelmeskedett, ezért az egyik rendőr fegyvert rántott, és lőtt, ám nem az autót, hanem az utcán gyalogosan közlekedő asszonyt találta el.

Az 59 éves nőt előbb a marosvásárhelyi, majd a kolozsvári sürgősségi kórházba szállították. Hatósági források szerint egy 48 éves marosvécsi rendőr sebesítette meg. Jelenleg vizsgálat zajlik ellene.








EZT OLVASTA MÁR?

X