FRISSÍTVE - Elfogták a tulceai börtönből megszökött rabot


-A A+

Külső munkavégzés közben megszökött hétfőn a tulceai börtön egyik fogvatartottja. Az eset néhány nappal azután történt, hogy egy Dâmboviţa megyei börtönből egy gyilkos szökött meg. FRISSÍTÉS: Elfogták a szökésben lévő elítéltet.

A 32 éves Regep Samirt emberölési kísérlet miatt ítélték csaknem kilenc év szabadságvesztésre, büntetését félig nyílt rendszerben töltötte. A fogvatartott hétfőn tűnt el a Tulcea megyei Mineri településen, külső munkavégzés közben. A szökött rabot a büntetés-végrehajtási intézet alkalmazottjaiból álló csapatok keresik, a Tulcea megyei rendőr-főkapitányság, a csendőrség és a határrendészet munkatársainak segítségével.

A férfi atletikus testalkatú, 170 cm magas, haja fekete, szeme barna színű, arca kerek, széles homlokú. Eltűnésekor szürke melegítőnadrágot, fekete blúzt és fehér sportcipőt viselt. Aki információkkal tud szolgálni hollétéről, hívja az 112-es egységes segélyhívó számot vagy a tulceai börtönt a 0240/531-551-es telefonszámon. A börtön vezetősége belső vizsgálatot indított a fogvatartott megszökése körülményeinek kiderítésére.

FRISSÍTÉS: Elfogták a tulceai börtön külső munkavégzés közben megszökött fogvatartottját. Néhány órával később kézre is kerítették a keresésére indult csapatok, elfogásakor nem tanúsított ellenállást - közölte az országos börtönigazgatóság sajtószóvivője, Cristina Enache. 

Az esetet jelezték a Tulcea megyei ügyészségnek, illetve a büntetés-végrehajtási intézet is fegyelmi eljárást indít, amelynek során döntés születik arról is, hogy változtatnak-e a szabadságvesztés végrehajtásának fokozatán, azaz szigorúbb feltételeket előíró fokozatba sorolják-e be a rabot. 








EZT OLVASTA MÁR?

X