Extrém vágyai miatt fojtották meg Király Tamást


-A A+

A rendőrség tegnap L. József beismerő vallomására támaszkodva nyilvánosságra hozta a Király-gyilkosság egyes részleteit. Szigeti József alezredes, a BRFK bűnügyi főosztályának vezetője közölte: Király Tamás néhány órával a gyilkosság előtt ismerte meg L. Józsefet. Együtt mentek a divatpápa Baross utcai lakásába, ezt rögzítették a környék térfigyelő kamerái is. Ott mindketten alkoholt fogyasztottak, majd vita alakult ki közöttük.fojtogatas

A tettes bántalmazta a divattervezőt, majd a hátára térdelve megfojtotta. majd néhány műszaki cikkel távozott a lakásból. L. József ügyvédje, dr. Willi Ildikó a Bors nevű magyar bulvárlapnak elmondta: védence szerint az utcán szólította le őt Király.

„Megállapodtak benne, hogy felmennek az áldozat lakására és ott szexuális aktust bonyolítanak le – mondta az ügyvéd. – Védencem szerint a divattervező gyertyatartót és egyéb tárgyakat ajánlott az együttlétért. Ám a lakásban megpróbált túlterjeszkedni megállapodásukon, ez váltotta ki védencem agresszióját. L. József elismerte a gyilkosságot és azt is, hogy a lakásból műszaki cikkeket, például egy laptopot vitt magával" – tette hozzá a jogász.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X