FRISSÍTVE - Hat jármű ütközött, vörös készültség lépett érvénybe


-A A+

Hat gépkocsit és húsz személyt érintő tömegbaleset történt Olt megyében kedd délután, vörös jelzésű készültség lépett érvénybe. FRISSÍTÉS: Egy 49 éves scorniceşti-i férfi halt meg a baleset következtében.

Az Observator.tv úgy tudja, egy halálos áldozata és 18 sérültje van a Priseaca közelében 15 óra 45 perc körül történt autóbalesetnek. Szemtanúk szerint súlyosan megsérült egy várandós nő is.A hatóságok szerint hirtelen fékezés miatt futott egymásba egy 15 főt szállító autóbusz, három személygépkocsi, egy teherautó és egy autószállító kamion.

A SMURD és a megyei mentőszolgálat összesen 17 járművel szállt ki a helyszínre, a mentősöket egy tűzoltóautó és a roncsba szorult áldozatok kiszabadítására szakosodott csapat is elkísérte.

FRISSÍTÉS: Egy 49 éves scorniceşti-i férfi halt meg a baleset következtében. 14 sérültet kórházba szállítottak, további négy személyt a helyszínen láttak el, idézi az Olt Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) közleményét az Agerpres. A sérültek között egy 27 éves, hetedik hónapos terhes nő is van, az egyik személygépkocsi sofőrje. A személyszállító mikrobusz 13 utasa sérült meg. A baleset miatt a forgalom több mint két órán át leállt a 65-ös országúton. (Agerpres)








EZT OLVASTA MÁR?

X