FRISSÍTVE - Súlyos baleset történt Csíkmadaras és Csíkdánfalva között


-A A+

FRISSÍTVE: Közlekedési balesethez riasztották a Hargita Megyei Mentőszolgálat egységeit csütörtökön délután. A Csíkszereda közelében található Csíkmadaras és Csíkdánfalva közötti DN12 számú főútvonalon történt balesetben hárman sérültek meg.

Három sérültet kellett a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállítani a csütörtökön délután 5 óra környékén bekövetkezett baleset következtében –tájékoztatott Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat igazgatója. Egy 47 éves nőt mellkasi sérülésekkel, egy 49 éves nőt borda- és combcsont-zúzódással, egy 18 éves fiatal férfit pedig jobb felső végtagtöréssel, bal alsó végtagtöréssel, bal tér-törés gyanújával és mellkasi fájdalmakkal szállítottak kórházba.

Hármójuk közül a fiatalember sérülései a legsúlyosabbak, kezelése a kórház ortopédiai osztályán folytatódik - tájékoztatta a Maszolt Kiss Edit, a Hargita Megyei Sürgősségi Kórház sajtóreferense. A másik két áldozat valószínűleg a vizsgálatokat követően elhagyhatja a kórházat, árulta el a szóvivő.

(Címlapi illusztráció forrása: Mediafax)

 








EZT OLVASTA MÁR?

X