Kilencen megsérültek egy féltékeny román nő miatt


-A A+

Véres jelenetek zajlottak le az olaszországi Peruggia Lido nevű szórakozóhelyén hétfőről keddre virradóra, amikor egy 41 éves román nő és 30 éves albán partnere rajtaütésszerű támadást hajtott végre a nő volt barátjának társaságán – írja a gazetaromaneasca.com című, az olaszországi román közösség tájékoztatását szolgáló portál. 

A 41 éves Alexandra és 30 éves albán élettársa, Renato éjjel 3-kor jelent meg a peruggiai Lido nevű szórakozóhelyen, egyenesen a táncparkett felé vette az irányt, ahol a táskájából előkapott késsel volt barátja jelenlegi szerelmére támadt. Példáját követte a vele érkezett Renato is, aki ugyancsak késsel támadt a lokálban lévőkre.

Az általános verekedésben kilenc személy sérült meg, többek között a lokál DJ-je is.

A támadóknak sikerült elmenekülniük a helyszínről, viszont az időközben riasztott carabinierik (olasz rendőrök – szerk. megj.) egy útzárlattal megállásra kényszerítették a Mercedes A-Classe típusú luxusgépkocsit.

A gazetaromaneasca.com tájékoztatása szerint két albán, egy koszovói és egy román nemzetiségű szúrt sebekkel került kórházba, egyikükön életmentő műtétet hajtottak végre. A két támadó is súlyosan megsérült, a botrányt kirobbantó román nőnek rekonstrukciós plasztikai műtétre volt szüksége. A Lido táncparkettjéről további három személyt – két nőt és egy férfit – szállítottak súlyos sérülésekkel a Santa Maria della Misericordia sürgősségi kórházba.

A perugiatoday.it helyi portál szerint az albán Renatot őrizetbe vették a rendőrök, azonosításakor kiderült, hogy lopás és kábítószer-csempészet miatt már büntetett előéletű.

 

 








EZT OLVASTA MÁR?

X