FRISSÍTVE - Előkerült a kedden eltűnt 11 éves medgyesi kislány


-A A+

FRISSÍTVE: Eltűnt egy 11 éves kislány Medgyesen, édesanyja kedd este értesítette a hatósságokat, tájékoztat szerdán a Szeben megyei rendőr-főkapitányság. FRISSÍTÉS: édesanyja volt élettársánál talált menedéket.

A rendőrség közleménye szerint október 22-én este 22 óra 20 perc körül jelentette be 11 éves lánya eltűnését egy medgyesi nő az 112-es sürgősségi hívószámon. Elmondta, hogy aznap reggel lánya, Aliman Monica Adriana reggel fél 7 körül elindult otthonról az iskolába, de a tanórák végeztével nem tért haza.

A kislány 160-165 centiméter magas, 45 kilogramm, szeme barna, haja hosszú, fekete, bal kezén egy műtét következtében hiányzik a mutatóujja felső ujjperce. Eltűnésekor fekete dzsekit, fekete tréningnadrágot, piros sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri mindazokat, akik valamilyen információval tudnak szolgálni, hogy értesítsék a hatóságokat a 112-es sürgősségi hívószámon, vagy jelentkezzenek a legközelebbi rendőrörsön.

FRISSÍTÉS: Édesanyja volt élettársánál sértetlenül találták meg a 11 éves kislányt - jelentette be szerdán délután Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője. „Monica Adriana Aliman kedden reggel szabad elhatározásából távozott medgyesi otthonából. Munkatásaim szerdán Kiskapuson találták meg édesanyja volt élettársának a lakásában” – fogalmazott a rendőrségi szóvivő. Hozzátette: az első vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy a kislány sértetlen, semmilyen típusú erőszakos cselekedetnek nem esett áldozatául. 

Az Ora de Sibiu című helyi portál úgy tudja hogy a kislány nem először távozott előzetes bejelentés nélkül otthonról. 








EZT OLVASTA MÁR?

X