Mint a maffiafilmekben: megölette az olasz férjét egy Galac megyei nő


-A A+

Az új év első napján a galaci törvényszék elrendelte egy 31 éves nő és két 21 éves fiatalember előzetes letartóztatását. Előre kitervelt emberöléssel gyanúsítják őket.

Az ügyészség csütörtökön közölte: a nő meg akart szabadulni a házastársától, és 2500 lejt fizetett az egyik fiatalembernek azért, hogy ölje meg a 64 éves, olasz állampolgárságú férfit. A nőnek a „bérgyilkossal” nem mellesleg viszonya is volt.

A fiatalembernek egy brassói barátja segített a terv végrehajtásában. December 30-án a nő elment hazulról, és értesítette a két másik gyanúsítottat, hogy a férje részegen alszik a buciumeni-i (Galac megye) házukban. A két fiatalember álmában meglepte, és halálra ütlegelte az olasz állampolgárt.

Hogy elterelje magáról a gyanút, a nő még aznap este jelentette a rendőrségnek, hogy holtan találta a férjét a házban. A nyomozóhatóságok azonban bizonyítékokat találtak arra, hogy az áldozat feleségének köze lehet a gyilkosokhoz.

Amikor őrizetbe vették őket, a gyanúsítottak beismerték a tettüket. Ám mindhárman azt állították, hogy nem akarták megölni a 64 éves férfit, csak rá akartak ijeszteni, mert amikor ittas volt, rendszeresen bántalmazta a feleségét. A boncoláskor azonban kiderült, az olasz állampolgár olyan sérülései voltak (vasdoronggal ütötték a fejét), amelyek előre kitervelt emberölésre utalnak.

A nőt szándékos emberölésre való felbujtással, a két fiatalembert szándékos gyilkossággal gyanúsítják.








EZT OLVASTA MÁR?

X