Lassan mindkét szemére megvakul egy nő egy rosszul sikerült tetoválás miatt


-A A+

El fogja veszíteni a látását egy lengyel nő egy rosszul sikerült tetoválás miatt. Per is lett az ügyből, a bírósági tárgyalás a napokban kezdődött el – írja az Index a Daily Mailre hivatkozva.

A nő 25 éves, és Aleksandra Sadowska a népszerű lengyel ketrecharcos rappert, Popeket szerette volna utánozni, amikor úgy döntött, hogy a rapperhez hasonlóan ő is feketére tetováltatja a szemgolyóját.

Ám a tetoválómester több súlyos hibát is elkövetett a beavatkozás közben: többek között olyan tintát használt, amivel csak a bőrt lehet tetoválni, a szembe jutva veszélyes. Tetoválás után a nő erős fájdalmakra panaszkodott, de azt a választ kapta a tetoválómestertől, hogy ne ijedjen meg, egy kis fájdalomcsillapítóval elmúlnak a kellemetlen tünetek.

A fájdalom azonban nem múlt el, Aleksandra Sadowska a jobb szemére teljesen megvakult. Egy orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a folyamatot nem lehet visszafordítani, hamarosan megvakul a bal szemére is.

A nő a bírósághoz fordult, a tetoválómester pedig három év börtönt is kaphat, ha bebizonyosodik, hogy felelőtlenül járt el, és ezzel maradandó egészségkárosodást okozott.








EZT OLVASTA MÁR?

X