Drogkereskedőket értek tetten Nagyváradon


-A A+

Egy nagyváradi parkolóban tetten értek egy 30 éves férfit, miközben 62 darab ecstasy-tablettát próbált eladni.

A drogkereskedőt a Bihar megyei rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya tartóztatta le a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) munkatársaival együttműködve. A még csütörtökön megtartott házkutatás során a férfi lakásán lefoglalt további 120 darab ecstasy-tabletta mellett 12 gramm MDMA (az ecstasy hatóanyaga), egy precíziós mérleg, valamint 1500 lej és 550 euró is előkerült.

A férfi a gyanú szerint 2018 óta kereskedett Bihar megyében Ecstasyval és MDMA-val, ezeket vagy maga árulta, vagy mások segítségével terjesztette. Pénteken további három házkutatást tartottak egy-egy 31 éves 24 éves és 30 éves személy lakásán, róluk az feltételezik, hogy a tetten ért férfiterjesztői voltak.

Ezeknek a házkutatásoknak az eredményeként mintegy hat gramm kannabiszt, négy ecstasy-tablettát és egy gramm kokaint találtak. A négy gyanúsítottat 24 órára előzetes letartóztatásba helyezték, a tetten ért férfi letartóztatását további 30 nappal meghosszabbították, később egy 43 éves férfit is kihallhattak, őt is kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.








EZT OLVASTA MÁR?

X