Halálos balesetet okozott Kisbácson a szabálytalan előzés


-A A+

Nem tudták megmenteni a Kolozs megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) munkatársai annak a 40 éves magyarszarvaskendi nőnek az életét, aki szerdán reggel utazott egy személygépkocsiban Kolozsvár irányába, amikor az autót vezető 47 éves sofőr szabálytalan előzésbe kezdett és frontálisan ütközött egy, a szemközti sávon szabályosan közlekedő autóval.

A tragédia a Kolozsvár melletti Kisbács területén történt. Az első hírek szerint a Zilah irányából Kolozsvár felé tartó sávon egy 47 éves magayrszarvaskendi férfi által vezetett gépkocsi veszélyes előzésbe kezdett, nem tudott visszasorolni a saját sávjába és frontálisan összeütközött egy szemből jővő, szabályosan közlekedő gépkocsival.

Az ütközés erejétől a magyarszarvaskendiek bennrekedtek a roncsok között, a tűzoltók csak félórás erőfeszítések árán tudták kiszabadítani őket a fülkéből. A 40 éves nő időközben elhunyt, a sofőrt súlyos sérülésekkel szállítottál kórházba. S balesetben érintett másik gépkocsit egy 42 éves apahidai férfi vezette.

 

 








EZT OLVASTA MÁR?

X