„Letámadta” a vírustagadó K1-es ketrecharcos Ludovic Orbant Kolozsváron


-A A+

Kemény szavakkal illette kedden Ludovic Orban kormányfőt egy K1-es ketrecharcos Kolozsváron.

A koronavírustagadók egyik kolozsvári szószólója, Călin Marincuș K1-es ketrecharcos kedden kemény szavakkal illette Ludovic Orban kormányfőt a kolozsvári Sétatéren.

Mint a Monitorul de Cluj fenti felvételén is hallatszik, a férfi azt rótta fel Orbannak, hogy a tanulóknak maszkot kell viselniük az iskolában, miközben a kormányfőt maszk nélkül fotózták le több ember társaságában az irodájában.

Călin Marincușnak az sem nyerte el a tetszését, hogy Ludovic Orban a PNL kampányrendezvényein vesz részt, ahelyett, hogy az ország igzagatásával foglalkozna.

„Emil Boc támogatására jött Kolozsvárra? Szeretném emlékeztetni, hogy Bukarestben Nicușor Dant támogatta a főpolgármesteri tisztségért. Itt Kolozsváron, Emil Bocnak USR-s ellenjelöltje is van. Tehát itt harcolnak, ott összeborulnak" – kiáltotta a kormányfő után a K1-es ketrecharcos.

Ludovic Orban egy szóra se méltatta a férfit, akit a kormányőrség távol tartott a miniszterelnöktől. A kormányfő kedden egy napos látogatáson tartózkodott Kolozs megyében.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X