Brutálbalesetben vesztette életét egy 60 éves szatmárnémeti virágárus


-A A+

Nem tudták megmenteni az orvosok annak a szatmárnémeti nőnek az életét, aki rosszkor volt rossz helyen: egy utcakereszteződésénél öszeütköző két autó egyike bedöntötte az ott található virágbolt falát, és halálosan megsebesítetta a 60 éves árust.

Halálos kimenetelű baleset történt szerda délelőtt Szatmárnémetiben az Ady Endre és a Ștefan Cel mare utca kereszteződésénél. A Szatmár megyei rendőrség tájékoztatása szerint egy 30 éves Bihar megyei férfi által vezetett gépkocsi összeütközött egy - a szemközti irányból szabályosan közlekedő - 43 éves szatmárnémeti nő által vezetett autóval. Az ütközés következtében a Bihar megyei rendszámú jármű kidöntötte az utcasarkon található virágbolt falát, a 60 éves árus pedig egy támpillér és a gépkocsi közé szorult.

Az idős hölgyet tűzoltók emelték ki a romok közül. Eszméleténél volt, amikor kórházba szállították további vizsgálatok elvégzése céljából, viszont pár órával később a kórházi ágyon szívstoppot kapott, és az orvosok nem tudták megmenteni az életét. A balesetben érintett két gépkocsivezető alkoholtesztje negatív lett.








EZT OLVASTA MÁR?

X