Oda szoktad adni a telefonodat a gyereknek?


-A A+

Nagyon bánhatja egy amerikai anyuka, hogy odaadta 2 éves kislányának a telefonját, hogy nyugodtan lezuhanyozhasson, ugyanis a gyerek a szokásos mesefilmnézés helyett bekapcsolta az okostelefon kameráját, lefotózta meztelen édesanyját, a képeket pedig a Snapchat applikáción keresztül elküldte édesanyja 15 ismerősének - írja a Daily Mirror.

Az Ohio állambeli Emily Schmitt szeretett volna nyugodtan lezuhanyozni, ezért odaadta 2 éves kislányának, Carsynnak a telefonját. A kütyüt megkaparintó gyermek a szokásos mesenézés helyett elkezdett „dolgozni”: kinyitott a telefon kameráját és elkezdett fotózgatni. Készített képet a lábáról, a mennyezetről, valamint a zuhanyzóból kijött, és haját szárító édesanyjáról. Majd a Snapchat applikáción keresztül elkezdte a képeket megosztani a telefonkönyvben levő személyekkel. 

Az édesanya semmit sem tudott a turpiságról mindaddig, míg az egyik kollegnője üzenetben "megköszönte az aktot”. Ekkor visszalapozott telefonjában és elborzadva tapasztalta több mint 15 személy kapott a meztelen képekből. Volt egyetemi évfolyamtársak, munkatársak, ügyfelek és ... a férje.

Emily a következő órákat azzal töltötte, hogy elnézést kérjen mindenkitől, aki a képekből kapott.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X