Gyereket is szeretne a guminőjét feleségül vevő testépítő


-A A+

Pár nappal azután, hogy örök hűséget fogadott guminőjének, Jurij Tolocskó, egy kazah testépítő újabb hírrel sokkolta az internet népét: szeretne gyereket is a frigyből.

Először is nézzünk bele a nem mindennapi párocska esküvői videójába, amelyet Tolocskó Instagram-profilján osztott meg november végén.

 

A hagyományos lagzi minden elemét magán viselő esemény nagy buli lehetett  jelenlevők számára.

Jurij, aki pánszexuálisnak vallja magát tavaly decemberben jegyezte el a szexbabát és szerinte a romantikus kapcsolatuk a koronavírus miatt tavaszi lezárás alatt virágzott ki igazán. Az Instagramon is megosztotta legboldogabb pillanataikat, amikor együtt fürdenek, vagy amikor egymáshoz bújnak az ágyban.

 

Jurij és Margo egy szórakozóhelyen „ismerkedtek meg”, a férfi szerint a guminő nagyon hálás neki, mert megmentette korábbi tulajdonosa nem kívánt figyelmétől. A koronavírus márciusban keresztülhúzta eredeti esküvőjük számításait, mire a második tervezett esküvő napját is el kellett tolni, amikor Juryt egy transznemű tüntetésen támadták meg, agyrázkódást és orrtörést szenvedett.

A nem mindennapi párocskára a világsajtó is felfigyelt, újságírók tucatjai bombázták kérdésekkel őket, amelyekre Jurij készségesen válaszolt ki. A Daily Mirrornak őszintén vallott kapcsolatáról a guminővel. „A történetünk sokkal jobban beindít, mint maga a szex.” Jurij korábban azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy az év elején Margot plasztikai műtétre küldi: „Amikor megmutattam a fényképeit másoknak, sok kritika érte és elkezdett komplexusokat kialakítani, ezért úgy döntöttünk, hogy plasztikai műtétre megyünk. Sokat változott. Eleinte nehéz volt elfogadni, de később megszoktam. Valódi klinikán volt, valódi orvosokkal” - fogalmazott Tolocskó.

A szerelem azóta is határtalan kettejük között, Jurij egy újabb Intstagram-posztban már azt is megosztotta a világgal, hogy gyerekvállaláson „gondolkodnak” Margóval. 

(Címlapi fotó forrása: Instagram/Yurii Tolochko)








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X