Amerikába költözik Edvin Marton hegedűvirtuóz


-A A+

Edvin Marton hegedűművész hosszabb időre Amerikába költözik, ahol szerződteték évente egy lemezre. Feleségét és két gyermekét sem hagyja otthon természetesen, új lakhelyük kiválasztásába ők is szerepet kapnak.

"Kaptam egy szerződést Amerikában három lemezre, aminek a rajongóim nagyon örülnek, mert nagyon rég nem adtam ki lemezt, négy éve pontosabban. Most rákényszerülök új zenéket írni és ennek örülök is egyébként, mert fontos, hogy mindig kreáljak és lételemem is" -  mesélt döntésének okairól az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában. 

A hegedűművésznek minden évben ki kell adnia egy lemezt, így ahogy mondta: sok kreatív gondolatra lesz szüksége. Elárulta: ezúttal kedvesének is ír majd számot, aki segít neki a gyermekek számára is megfelelő környezetet megtalálni.

"Fontos, hogy milyen körülményeket választunk. Fontos, hogy játszótér legyen, hogy óvodába járhassanak a gyerekek. Télen már kint voltunk két hónapot Miamiban, és ott már beleilleszkedtek egy olyan közösségbe, ami azt gondolom, hogy nagyon ideális és optimális mind a két gyermek számára. Így, hogy külföldre költözünk, vagy sűrűbben járunk ki, a két gyermekünk intenzívebb, jobb kapcsolatot ápol, hiszen ők a saját nyelvükön beszélnek és így még erősebb az a családi kötelék, ami köztünk van" - magyarázta Marton Adrienn.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X