Harminc közös év után felesége felveszi Korda nevét


-A A+

Balázs Klári úgy döntött, három évtizednyi házasság után eljött az ideje, hogy felvegye férje nevét, ezentúl Korda Kláriként szerepel minden hivatalos iratban. Azért várt ennyit, hogy senki ne vádolhassa: érdekből ment hozzá az énekes Korda Györgyhöz.

Harminchárom évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, de Klárika megtartotta előző férje nevét. A ma már furcsának tűnő döntésnek prózai oka volt: akkoriban az énekesnőt rengetegen támadták azzal, hogy érdekből ment hozzá Kordához.

– Tudtam akkor, hogy darabokra szednek a házasságunk miatt. Felkészültem rá, de eleinte így is nehezen viseltem, hogy hideget-meleget kaptam. El tudom képzelni, mi lett volna akkor, ha azonnal felveszem a Korda nevet, vagy rögtön, még a házasság előtt terhes leszek. A jövő évtől viszont minden iratomon Korda Klárira cserélem a nevem. Nem tudom, hogy meddig bolyong ez az ügy a bürokrácia útvesztőiben, de nem sietek sehova. A mögöttünk álló együtt töltött időszak azt hiszem, megfelelő bizonyíték arra, hogy nem érdekházasság a miénk – magyarázta a Blikknek az énekesnő.

Korda üdvözli neje döntését: „Jól is hangzik, hogy Korda György és Korda Klári. Ezek után már senki nem mondhatja, hogy érdekből jött hozzám. Ez sokkal inkább az összetartozást jelenti” – büszkélkedett.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X