Zsiráfos őrület terjed a Facebookon


-A A+

Senki ne lepődjön meg, ha a következő néhány napban egyre több ismerőse változtatja meg profilképét egy zsiráfra. Mutatjuk, hogy miért.

Három éve, 2010 őszén indult el Facebookon az a felhívás, amelyikre százezrek cserélték le profilképüket kedvenc mesehősük képére. A most beindított, mémként terjedő üzenet kicsit más, ugyanis feladványt is tartalmaz. Aki jól válaszol a kérdésre - a szöveget kiírónak, privát üzenetben -, az megtarthatja profilképét, míg aki rosszul, annak egy (bármilyen) zsiráfos képre kell cserélnie három napra. Alább a nemzetközi mém teljes magyar szövege.

JÁTSSZUNK! Csináld meg te is a zsiráf-próbát! Adok egy feladványt. Ha jól válaszolsz, megtarthatod a profilképed, ha nem, le kell cserélned azt egy zsiráfra 3 napra! A VÁLASZT NE ÍRD KI IDE, CSAK NEKEM KÜLDD ÜZENETBEN!!! A feladvány: Hajnali 3 óra, csengetnek és te felébredsz. Váratlan vendégek. A szüleid azok és reggelizni jöttek. Van otthon eper jam, méz, bor, kenyér és sajt. Mi az első, amit kinyitsz? Emlékezz!!! ÜZENETET KÜLDJ NEKEM! Ha jó a válaszod, kiírom ide a neved. Ha nem, akkor változtasd meg a profilképed!








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X