Kitiltották múltja miatt Krasznai Tündét a parlamentből


-A A+

Évek óta tartanak parlamenti gyerekkarácsonyt hátrányos helyzetű gyerekek számára, melyeken az elmúlt három évben X-faktoros előadók is felléptek.

Az Origo úgy tudja, hogy az idén ez meghiúsul, mert a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat attól tart, hogy a konzervatívabb, vallásos vendégek közt akad majd olyan, akinek értékrendjébe nem fér bele, hogy Krasznai Tünde a tehetségkutató műsor előtt pornófilmekben szerepelt. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének elnöke dr. Kövér László, aki a Parlament elnöke is.

A szervezők ezért felkérték a csatornát, hogy Krasznai Tündét semmiképp ne hívják el a fellépésre. Az RTL Klub szerint az X-Faktorban nem az az érdekes, hogy ki honnan jött. "Fontosnak tartjuk, hogy nem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogy szerepel" – jelezte a csatorna.

Az RTL Klub úgy látja, hogy a nézők akaratával ellentétes, és erkölcsi szempontból is elfogadhatatlan, hogy egy tehetségkutató dobogós helyezettjét a múltja miatt diszkriminálják. "Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az. Ezért az idei karácsonyi ünnepségen nem tudunk részt venni. Sajnáljuk, hogy kérésükkel megfosztottak több száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket attól, hogy személyesen találkozhassanak azokkal, akiket ezen az őszön valószínűleg a legirigyeltebb sztároknak tartanak, akik a számukra példát mutathatnak, hogy érdemes nagyszerű teljesítményt nyújtani, mert azzal elérhetik céljaikat" – közölte az RTL Klub.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X