Topless felvétel szivárgott ki egy szocsi olimpikonról (VIDEÓ)


-A A+

Óriási felháborodást váltott ki Libanonban, hogy egy topless videó bukkant fel a neten az ország két Szocsiban versenyző olimpikonjának egyikéről, a 22 éves Jackie Chamounról.

https://www.youtube.com/watch?v=tFIkND-P9yc

A síző három évvel ezelőtt vett részt egy olyan naptár fotózásán, amelyben olimpikonok, sportolók szerepelnek - idézte fel a Yahoo Sports.

Jackie Chamoun a naptárban ruhában pózol, de a fotózás előkészületeit videóra is vették, ez felvétel bukkant most fel az interneten. Hatalmas vihart kavart Libanonban, az ország sportminisztere az állami hírügynökség szerint vizsgálatot követelt az olimpiai bizottságtól.

A síző a Facebook-oldalán bocsánatot kért, bár hozzátette, a videónak nem lett volna szabad megjelennie, eredetileg nem azért készült, hogy a nyilvánosság elé tárják. "Tudom, hogy Libanon konzervatív ország, és ez az imidzs nem tükrözi a kultúránkat" - tette hozzá.

Azt írta még, szomorú, hogy amíg ő a szocsi olimpián versenyez, az általa még nem is látott felvétel bejárja az internetet. Azt kérte mindenkitől, ne  ossza meg, ne küldje tovább a videót, hogy most csak a felkészülésre és a versenyre koncentrálhasson.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X