Fizet a lelkész a templomát magukra tetoválóknak


-A A+

Zack Zehnder, a floridai The Cross Mount Dora templom lelkésze nem gondolta, hogy bárki is komolyan veszi, amikor az elkötelezettség példájaként a tetoválást említette. Arról beszélt, ő bármiben segíteni fogja azt, aki meg akarja mutatni, mennyire fontos számára a gyülekezethez tartozás – írja a Fox news alapján a Hír24.

Zehnder egyik prédikációjában beszélt arról, hogy a híveknek meg kell mutatniuk az embertársaiknak, hogy milyen nagyszerű dolog egy gyülekezethez tartozni, hogy mennyire fontos a hit az ember életében. Hozzátette: bárkinek bármilyen ötlete van, ő támogatni fogja. Ha például valaki feltetováltatná magára a közössége emblémáját, akkor fizeti a számlát.

Meglepődött, amikor néhány nap alatt heten is szaván fogták. Bár nem gondolta, hogy hívei szó szerint értik majd a mondandóját, de a végeredménnyel azért elégedett.

„Végül is ez egy nagyszerű mód arra, hogy kifejezzünk az elkötelezettségünket, és beszélgetéseket kezdeményezzünk a hit fontosságáról” – mondja Holly Staton, aki vállalta, hogy a hírcsatorna kamerái előtt tetováltatja a vállára a kék-zöld feszületet. A tetováló szalonban még tizenkét gyülekezeti tagnak van egyeztetett időpontja.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X