Előkerült egy videó Angelina Jolie drogos korszakából


-A A+

Beesett, vörös szemekkel, összekarmolva és csontsoványan látható Angelina Jolie azon az amatőr videón, amelyet állítólag egykori drogdílere készített a beleegyezésével 1999-ben. Az Oscar-díjas színésznő a felvételen egy lepukkant lakásban járkál fel-alá és telefonál. The National Enquirer című amerikai bulvárlap hozta nyilvánosságra a videót.

Franklin Meyer azt állítja, hogy évekig szállított kábítószert a színésznőnek, átlagosan heti két-háromszor. Heroint és kokaint vett tőle, alkalmanként átlagosan száz dollárért.

Az amatőr felvétel 16 perces, és 1999-ben készült. Meyer azt mondta, hogy éppen abban az időben vett videókamerát, és amikor Jolie egyszer cuccot rendelt tőle, magával vitte a felvevőt a színésznő manhattani lakásába.

https://www.youtube.com/watch?v=PFQHxcRzIqs

A képsorokon Angelina nem nagyon hasonlít mostani önmagára, vagyis a hatgyermekes, Oscar-díjas filmsztárra, aki az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának különleges megbízottja és Brad Pitt felesége. Karikásak és vörösek voltak a szemei, piszkosak a körmei, a karján pedig karmolások nyomai látszottak. Egy fekete topban, csapzott hajjal telefonált. A leírás szerint az édesapjával beszélt telefonon és kissé feszültnek tűnt.

Angelina Jolie egy 2011-ben adott interjújában arról beszélt, hogy a 90-es évek végén durva időszakon ment keresztül, és nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért nem halt meg fiatalon.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X