Kállay-Saunders volt szobatársát késelték meg Amerikában


-A A+

Csak néhány soros hír volt egy denveri helyi tévécsatorna oldalán, és talán ez is elsikkadt volna az Amerika-szerte szinte minden napra jutó késeléses tragédiák közt, ám az áldozat ezúttal kilépett az ismeretlenség félhomályából: Kállay-Saunders András barátja volt.

A hírben olvasható tájékoztatás szerint vasárnap reggel a testét borító több szúrással, de már holtan találtak rá egy fiatalra Grand Junction városban, a rendőrség pedig már vizsgálja az esetet és egy gyanúsítottat is őrizetbe vettek. A gyilkossággal a 25 éves Lee McDonaldot vádolják, az áldozat a 27 éves Észak-Miamiban élt Nicholas Allen Potts.

A rendőrség nem adott ki további hivatalos tájékoztatást a tragédiáról, egy megrázó részlet mégis kiderült: a férfi háztól házig futott és sorban kopogtatott mindenhol, hogy segítséget kérjen, de senki nem nyitott neki ajtót. „Milyen ez a világ" - jegyezte meg elkeseredetten Kállay-Saunders András a hivatalos Facebook-oldalán, és nem véletlenül érintette meg ez a hír: Nicholas a szobatársa volt egy időben, amikor még a mára egész Európában ismertté vált énekes Amerikában élt és járt iskolába.

A sztár egy közös fotóval búcsúzott egykori barátjától. Rövid idő alatt így már két hozzá közel álló személyt veszített el, néhány héttel ezelőtt imádott nagymamájától kellett örökre búcsút vennie.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X