A britek szerint a hercegi párnak újra fia fog születni


-A A+

Az Egyesült Királyság minden alattvalója Vilmos herceg és Katalin hercegné második gyermekének érkezéséről beszél, jóllehet Katalin még csak a várandósság 8. hétben van. A királyi hivatal hétfőn délben tette meg a bejelentést, mert hivatalosan akarták indokolni, hogy neje miért nem kísérte el Vilmost az Oxford Egyetemen tett látogatására. Mint kiderült, ismét reggeli rosszullétek gyötrik, és orvosok ügyelnek rá a Kensington-palotában.

A fogadóirodáknak ennyi elég volt. Röviddel a bejelentés után már szivárogtak a nyereményszorzók, és a Ladbrokes hálózat 4 az 5-höz aránya világosan jelezte, az elemzők szerint Katalin ismét fiúnak adhat életet, mondhatni, ő is srácokra van hangolva, akárcsak a néhai Diana hercegnő. De a gyakorlatias jósok azt is sejteni vélik, a kis György herceg (1) pocaklakó testvérkéje a James nevet kapja majd. Erre csak 3/1-et fizetnek, míg az Alexander 6/1, a Louis pedig 10/1 többszörössel kecsegtet, tehát valószínűtlenebb.

Lányneveknél az Alexandra (5/1) és az Elizabeth (6/1) a két nagy esélyes, de annak is 7/1-es valószínűséget adnak, hogy ha hercegkisasszony jön világra, a 17 éve autóbalesetben elhunyt Diana nevét kapja. Hihetetlen, de 250-es szorzóval arra is be lehet fizetni, hogy Katalin hármas ikreket vár, 33/1 arányban pedig arra, hogy ikrei lesznek. Az a 16/1-es fogadási lehetőség is felkeltette a britek érdeklődését, hogy a kicsi épp II. Erzsébet királynő április 21-i születésnapján jön világra. Lehetséges születési dátumként az április 29, a hercegi pár házassági évfordulója is felmerült.

„Bonyolult napok vannak mögöttünk” – nyilatkozta Vilmos herceg az Oxford Egyetemen az örömteli hír bejelentését követően. – Katalin jól érzi magát, és mind a ketten el vagyunk ragadtatva. Ez nagyszerű hír, de még korai lenne beszélni róla. Azt reméljük, a kedélyek lenyugszanak, Katalin pedig hamarosan jobban fogja érezni magát. Vigyázni fogok rá! – tette hozzá a büszke apuka, aki utoljára egy héttel ezelőtt mutatkozott együtt a feleségével a londoni Kings Cross csomópontnál, amint éppen Norfolkból tértek haza. Most pedig bizonyára jókat mosolyognak azon, ahogy egy picinyke embrió megmozgatta a szigetországot.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X