Magyar milliárdossal randevúzik Katalin hercegné húga


-A A+

Egy igen gazdag magyar származású amerikai üzletemberrel, André Balázzsal randizgat Katalin hercegné húga, Pippa Middleton. Brit lapok szerint az 57 éves férfi már jó pár éve udvarolgathat a brit hírességnek, és az sem zavarja, hogy Vilmos herceg feleségének húga 26 évvel fiatalabb nála. Úgy látszik, hogy a 115 milliárd forintnyi vagyonnal büszkélkedő férfi közelebb akar kerülni az uralkodói körökhöz. A pár már évek óta titokban randevúzgatott, amikor a közelmúltban a férfi mulatójában, a londoni Chiltern Firehouse-ban látták őket együtt.

„Semmi gyanúsat nem csináltak, ügyeltek a látszatra, de láthatóan élvezték a másik társaságát” – idézett egy szemtanút a London Evening Standard. Ezek után már érthetőbb, hogy Pippa miért hidegült el többször is bróker barátjától, Nico Jacksontól, aki már régóta össze akarja vele kötni az életét – írja a Blikk. A hercegné testvére két éve jár Nicóval, de a románca a milliárdossal is akkor kezdődhetett. A jelek szerint két vasat is tart a tűzben, és egyelőre nem tud dönteni. Kapcsolatukat André Balázzsal nemrég fűzhették szorosabbá, a férfi ugyanis a közelmúltban szakított barátnőjével, a 39 éves színésznő Chelsea Handlerrel. A magyar származású milliárdost egyébként igazi nőfalóként tartják számon. Olyan hírességeket is kidobott már az ágyából, mint Uma Thurman vagy a Hole énekesnője, Courtney Love.

Az ingatlanmogult egyébként már többször beválasztották az Egyesült Államok tíz legstílusosabb férfija közé, óriási vagyona miatt az egyik legjobb partinak számít a szingli nők körében. A férfi Budapesten született, de gyerekkorában családjával együtt az Egyesült Államokba emigrált.

A brit sajtó szerint már két éve tarthattak a titkos találkák, amikor egy buli után Balázs a hamptonsi puccos szállodájába, a Sunset Beachbe repítette Pippát, hogy együtt legyenek. Pippa akkor új könyvét, a Celebrate-et népszerűsítette a tengerentúlon.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X