Hatvan dollárért ölelkezik ügyfeleivel ez a nő (VIDEÓ)


-A A+

A harminc éves Samantha Hess abból él, hogy ölelésével támogatást és reményt ad azoknak, akik valamilyen okból padlón érzik magukat. Egy „kezelés” ára 60 dollár.

Ügyfélköre zömében olyan férfiakból áll, akik valamilyen traumatikus esemény miatt eltávolodtak embertársaiktól és nincs olyan akihez szeretetért és támogatásért fordulhatnának. A kliensek különböző tematikus szobák közül választhatnak, mint például a „tengerparti szoba”. Biztonsági okokból ezek a szobák be vannak kamerázva, de Hess tudja kezelni vendégeit: „Csak ott érhetnek hozzám, ahol egy gyereket is megérintenének, de ha valaki mégsem tartja be a játékszabályokat, két koppintással jelzem neki, hogy túllőtt a célon. Aki szexuális igényekkel érkezik, nem fog boldogan távozni” – mondta a Business Insidernek az ötletgazda.

Az oregoni Hess képzeletét egy „ingyen ölelés” táblát viselő férfi indította el, de ő teljesen komolyan kívánta megvalósítani az „ölelőszobát”, ennek megfelelően fizetős szolgáltatásként. A növekvő vendégek száma igazolta elképzelését, ezért megnyitott „Cuddle up to me”-re keresztelt üzlethelységét is, ahol ezer ügyfelet fogadott már az első héten. „Nem mindig nehézség nélküli az embereknek a plátói szeretet kezelése, hiszen szocializációnknak megfelelően az ölelés egy romantikus jelenség” – magyarázza Hess. Mindazonáltal a szolgáltatás olyan népszerűvé vált, hogy a szerver nem bírta a terhelést, és a weboldal összeomlott. A technikai problémákat azonban kiküszöbölték, és mára Hess ismét várja ügyfeleit – ahogy ő nevezi – egy lélekmasszázsra.

https://www.youtube.com/watch?v=sv8LAd5ZnrE








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X