Lemezlovasként bulizta át Gyurcsány Ferenc az éjszakát


-A A+

Gyurcsány Ferenc hétfőről keddre virradó éjszaka partizott a Terminál étteremben. Éjfél előtt negyed órával érkezett, egy óráig zenélt, majd villámgyorsan el is tűnt.

A rendezvény weboldala előzetesen elég szűkszavú volt, semmit nem lehetett megtudni abból, milyen zenéket válogat majd a volt miniszterelnök előszilveszteri partijára. A buli legelején még csak a média munkatársai sokasodtak, később azonban dugig telt a terem. Gyurcsány Ferenc a „Should I stay or should I go" című örögbecsű nótával forrósította fel a hangulatot, amit a Republik „Neked könnyű lehet" slágerével fejelt meg.

A pártelnök később Eminemet is előhúzta a tarsolyból. A tomboló fiatalok a "Feri segíteni kell" dallal viszonozták Gyurcsány zenei válogatását. Gyurcsány Ferencről köztudott, hogy nagyon szeret sütni, főzni, új recepteket kipróbálni. Erről több bejegyzést, fotót is megosztott a Facebook-oldalán. Ráadásul a volt kormányfőnek korábban egy szakácskönyve is megjelent.

Ezen felül a táncparkett ördöge is: Ki ne emlékezne még, hogyan is perdül táncra Gyurcsány Ferenc? Az egykori miniszterelnök mindig is kedvelte a provokatív, vagy egyszerűen csak szokatlan megmozdulásokat – állapítja meg az Origo.

Hogy lesz-e önálló lemeze a Demokratikus Koalíció elnökének, azt azért egyelőre nehéz lenne megjósolni.

 








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X