Az évszázad bulija lehetett volna egy konstancai lány szülinapja (GALÉRIA)


-A A+

Már 121 ezren jelezték résztvételüket egy 11 éves konstancai lány szülinapi bulijára. Pedig a tini csak egy Facebook-profilt szeretett volna létrehozni.

A lány az egyik barátnőjével látott neki a közösségi oldal létrehozásának. Amikor a születési dátum megadásához értek, elveszítették a fonalat, és létrehoztak egy eseményt, amelyre meghívták lényegében az egész Facebook-közösséget.

Az internet hamar felkapta a lány bakiját, ami nem csak virálissá vált, de számtalan mémnek is ihletője lett. Az „Izabella szülinapja” elnevezésű eseményt egyébként Konstanca Dacia negyedének egyik lakatlan házába hirdették meg, a környéken többségében nyugdíjasok által lakott tömbházak állnak.

A Radio Zu reggeli műsorának szerkesztői szerdán felhívták Izabella édesanyját, aki szerint lánya nagyon lelkes attól, hogy népszerű lett. Közölte ugyanakkor, hogy Izabella Facebook-oldalát felfüggesztették, és természetesen a bulit sem tartják meg. A nő nyilatkozataiból kiderül, hogy „szép, szófogadó és okos” lányának baklövését megfelelően kezelte és poénnak fogta fel az egészet. 








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X