Johnny Depp saját házában vette feleségül új aráját


-A A+

A háromszoros Oscar-díjas sztár és felesége, Amber Heard a Rumnapló című film forgatásán találkoztak 2011-ben. A szertartást Johnny Depp otthonában tartották. Az 51 éves színésznek elég fordulatos szerelmi élete volt mindeddig.

A polgári szertartást kedden tartották Los Angelesben az 51 éves színész hollywoodi otthonában. Depp már 2012-ben eljegyezte a 28 éves színésznőt, kapcsolatukat néhány nappal a sztár magánszigetén tartandó ünnepség előtt tették hivatalossá - idézi a People című amerikai hetilapot a Hvg.

A Karib-tenger kalózai sztárjának ez a második házassága, az elsőt Lori Anne Allison színésznővel kötötte 1983-ban, két évvel később elváltak. Ezután Deppnek több filmsztárral volt hosszabb-rövidebb kapcsolata, köztük Jennifer Grey-jel és Winona Riderrel, akit feleségül is kért.

Kate Moss brit szupermodell négy évig volt a menyasszonya, mielőtt Vanessa Paradise francia színész-énekesnővel találkozott volna. A pár 14 évig, 1998-tól és 2012-ig élt együtt, két gyerekük született, Lily-Rose és John Christopher.
EZT OLVASTA MÁR?

X