Remek honlapon kereshetjük ki a megfelelő okostelefont


-A A+

Az okostelefonok kínálata elképesztően széles, ember legyen a talpán, aki ki tudja választani a számára tökéletes mobilt. Ez az oldal minden vásárlónak óriási segítség, hiszen pillanatok alatt néhány jelöltre szűkíti a megfelelő mobilok listáját – írja a HVG.

Aki képtelen dönteni, hogy a sok jelölt közül melyiket vegye meg, annak ajánlják a Smartphone Comparison Chart oldalt, amely egyszerűen és villámgyorsan szűri ki a megfelelő mobilokat.

Az oldalra lépve a jobb oldalon a mobilok kis képei láthatók, bal oldalon pedig a beállítási lehetőségek. A csúszkákon megadhatja milyen memóriában, képernyőméretben, felbontásban, súlyban és árkategóriában gondolkodik, illetve a kedvenc gyártóit is bejelölheti. Ha ezekkel megvan, csak néhány jelölt marad, amelyből sokkal könnyebb választania. Ha az egyik mobil képére viszi a kurzort, akkor megjelennek a készülék adatai, ha pedig a telefon képére kattint, akkor még részletesebb leírást kap, illetve linket a termék Amazon oldalára, ha esetleg onnan szeretné megrendelni az okostelefont.

Alul a More lehetőségre kattintva ugyanígy lehet egyébként USB-eszközök, laptopok, MP3 lejátszók és SSD-k között válogatni.








EZT OLVASTA MÁR?

X