Fizetős extrákkal újít a Tinder


-A A+

Hamarosan elérhető lesz a Tinder Plus, a népszerű csajozós/pasizós app fizetős verziója, amelyben visszavonhatjuk az arcképekre leadott lájkokat.

Emellett a Passport funkcióval lehetőség nyílik más földrajzi területeken ismerkedni, aminek a naponta ingázók bizonyára örülni fognak. A legutóbbi frissítés leírásából derült ki, hogy milyen prémium funkciók kerülnek az alkalmazásba, de ezek megjelenésére még egy kicsit várni kell.

Fontos újítás, hogy míg korábban korlátlanul lehetett lájkolni, mára néhány tucat után vagy 12 órát várunk, vagy előfizetünk a Plusra, és ami a reklámoktól is megszabadít.

A Tinder Plus azonban életkor alapján szabja ki, hogy a felhasználójának mennyit kell fizetnie. Itthon 51,87 lejbe kerül havonta a néhány életbe lépő új szolgáltatás, Angliában a 28 év alattiaknak 3,99 fontjukba, az ennél idősebbeknek pedig már 14,99 fontba kerül mindez, azaz amíg a fiatalabbak jól járnak, addig a 28 évnél idősebbeknek négyszer annyit kell fizetniük ugyanazért a szolgáltatásért, mint fiatalabb társaiknak.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X