Saját magánparadicsomot épít Leonardo DiCaprio


-A A+

A színész híres környezetvédelmi elkötelezettségéről, aminek most újabb tanújelét adva egy igazi ökobarát paradicsomot akar létrehozni egy Belize melletti szigeten.

A színész megpróbálja visszafordítani a túlhalászás, a lassan erodálódó parti részek és a fairtás okozta környezetszennyezés hatásait. Leo 1,7 millió dollárt fizetett a szigetért, és az építkezés hamarosan megkezdődik – írja a Gazdagisztán blog.

A tervek szerint a vendégeknek érkezéskor kötelezően át kell esniük egy „ökológiai orientációs programon”, igaz, mire odáig egyáltalán eljutnak, már aligha lepődnek meg, hiszen előre kapnak majd egy listát arról, mit vihetnek magukkal és mit nem.

Emellett lesznek az egészségre koncentráló wellness-programok, és a korosodás megakadályozásának elősegítését célzó előadások is, utóbbiakat az alternatív gyógyászat amerikai apostola, Deepak Chopra tartja majd.

A 68 villát és 48 házat majd meg is lehet vásárolni, a pontos árak ebben az esetben sem ismertek, de szakemberek 5-15 millió dollárra teszik az összeget, amit a leendő tulajoknak ki kell csengetni.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X