Négy prostituáltat futtatott egy székelyudvarhelyi férfi


-A A+

Prostituáltak futtatásával gyanúsítanak egy székelyudvarhelyi férfit, akinek négy lány is dolgozott. A tarifa 250 lej körüli összeg volt egy szexuális együttlétért.

A Hargita megyei rendőrség szerdai beszámolója szerint a 66 éves P. I. 2015-től három Hargita megyei és egy háromszéki lányt vett rá arra, áruba bocsássák testüket. A férfi szerezte számukra az ügyfeleket, a szexuális szolgáltatások ellenértékének egy részét pedig megtartotta magának.

A rendőrségi közlemény szerint a lányok önszántukból adták a fejüket prostitúcióra, a gyanúsított nem alkalmazott erőszakot velük szemben. Súlyosbító körülmény azonban, hogy a háromszéki lány még kiskorú: 16 éves, és egy Székelyudvarhely melletti faluban lakik.

A rendőrök szombaton tetten érték P. I.-t, amint 250 lejt vett át egy ügyféltől, éppen a kiskorú prostituált szexuális szolgáltatásaiért járó összeget. Ugyanaznap a hatóságok házkutatást is tartottak a fizetett pásztorórák helyszínén, egy Székelyudvarhelyen bérelt lakásban.

A kerítéssel gyanúsított férfi ellen 30 napos hatósági felügyeletet rendelt el a bíróság. A prostituáltak sorsára nem tér ki a rendőrségi közlemény. Az ügyet átadták a csíkszeredai ügyészségnek.








EZT OLVASTA MÁR?

X