Star Academy: bekerült a top tízbe Szőcs Renáta


-A A+

A zsűritől a legkisebb pontszámot kapta, de a nézők megmentették a csíkszeredai Szőcs Renátát: az erdélyi énekes bekerült a legjobb tíz versenyző közé a TV2 beköltözős tehetségkutatójában.

Szőcs Renáta szombat este Elle King – Ex`s & Oh`s slágerét adta elő, ezúttal viszont nem volt meggyőző, a zsűri 89 ponttal értékelte produkcióját. Többen is száz pontot zsebeltek be, az élen ötös holtverseny alakult ki. A nézők megváltoztatták a sorrendet, Reni összesítésben feljött az utolsóelőtti helyre, így megmenekült.

Az akadémiát most Jecsmenik Arnoldnak kellett elhagynia, a 19 éves salgótarjáni fiú Balog Brigivel és Bene Barbarával párbajozott a bennmaradásért.

A tehetségkutató műsorvezetői bejelentették, hogy jövő héttől megszűnik az úgynevezett veszélyzóna, a következő adástól kezdve az a két énekes búcsúzik, akik a legkevesebb pontot kapják a zsűritől, illetve a rajongóktól.

Eddig adásonként hárman kerültek a veszélyzónába: egy énekest a versenyzők jelöltek meg maguk között, egyet a zsűri választott ki, a harmadik veszélyzónás pedig a leggyengébb produkciót nyújtó versenyzők közül került ki, az összefésült szakmai és nézői pontszámok alapján.

A Star Academy egy új zenei tehetségkutató műsor, speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendég előadókkal készülnek a hétvégi élő showkra. A fődíj 24 millió forint.







EZT OLVASTA MÁR?

X