FRISSÍTVE: Összeütközött két autóbusz, rengeteg a sebesült


-A A+

Összeütközött péntek reggel két autóbusz Pitești-en, legkevesebb 17 személy megsebesült. A hatóságok vörös jelzésű riasztást adtak ki a környező kórházaknak.

Az Argeș megyei rendőrség szóvivője, Mădălin Zamfir elmondta, a baleset egy meredek utcában történt. A két autóbusz ugyanabba az irányba haladt, a hátul lévő jármű nem tartotta be a biztonságos követési távolságot, az elsőnek csapódott, utóbbi pedig egy parkoló gépkocsinak ütközött.

A baleset helyszínére tizenkét mentőautót küldtek ki. Legkevesebb 17-en sérültek meg, 12 személyt szállították a kórházba, egyikük állapota sem életveszélyes. A két autóbuszban a mioveni-i Dacia gyár alkalmazottjai utaztak.

FRISSÍTÉS: Több mint 80 személy utazott abban a két autóbuszban, amelyek összeütköztek pénteken Piteşti-en. A balesetben 17 személy sérült meg. Az egyik busz sofőrje a roncsok közé szorult, rajta kívül 16, 32 és 61 év közötti utas szorult orvosi ellátásra. Csak a buszsöfőr állapota súlyos, a többiek könnyebb sérüléseket szenvedtek, közülük csak három személyt utaltak kórházba. 








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X