Természet és asszimetria hódított a 8. Esküvő Kiállításon


-A A+

Jó hangulat és jó ötletek – így foglalható össze a január 21-22-én Székelyudvarhelyen, immár nyolcadszorra megrendezett Esküvő Kiállítás felhozatala, melyen közel száz szolgáltató vett részt. Az Erdélyi Rendezvényszervezők Céhe által szervezett eseményről mutatunk képgalériát.

Erdély legnagyobb esküvői kiállításának szánta beharangozójában az Erdélyi Rendezvényszervezők Céhe szervezésében Székelyudvarhelyen hétvégén lezajlott esküvői kiállítását. Tény: a 8. kiadás az elsőhöz képest ötszörösére növelte a résztvevők számát, de a kínálat hangulatában is ott volt az finom elegancia, ami a jó ötleteket jó hangulatú esküvői „fílingé” képes varázsolni.

Kezdetnek máris itt van a játékos természetközeliség: mind az asztaldíszítésben, mind a menyasszonyi tortáknál, mind a ruhadíszítéseknél nyomott hagyott, hogy az alaphangulatnak és tónusnak a jópofa, friss, vidám jelzőkhöz volt határozottan köze, a mesterségest és műviest mérföldekre lehagyván.Ennél meggyőzőbb nem lehet egy gyümölcsfaragó mester, aki helyben forgácsolja elő a legszebb dinnyecsipkéket, és a menyegzői asztalon így minden egyes költemény ehető.

Ugyanígy a torták között is a fatorták, természetes díszítőanyagok széles kínálata dominált – a legélethűbb kidolgozásig, például a fatorta mellé fűgombákat is „építve”. De mi a képzeletbeli fődíjat a Toboz-párnak, a kis fátylas menyasszony-toboz és cilinderes-tobozzal díszített „fatortának” - Agnescake és a J`adore deko koprodukciója – vitte el. A gyergyószentmiklósi születésű, fiatal Mihály Ágnesről és tortáiról még minden bizonnyal hallani fognak.

Asztaldíszítésnél hasonlóképpen elbűvölően hat az egyszerű és nagyszerű, natúr faszeletekre komponált teríték.

A Rákóczi Centerben megrendezett kétnapos rendezvény ünnepélyes kiállításmegnyitóján Gálfi Árpád polgármester az üzleti-szakmai színvonalra büszkén üdvözölte a kiállítókat. Mindkét napot táncbemutató, és látványos esküvői ruhabemutató gazdagította. Az esküvői ruhákon felbukkant a Pantone 2017-es színe, a levélzöld is, és egyértelműen itt is az élővirágos, aszimmetrikus szabás hódított. Ugyancsak elragadó volt a merész, négy évszakot mintázó négy ruhaköltemény is. A kiegészítők, sminkek összhatásáról is véleményt alkothatnak gépgalériánk nyomán.








EZT OLVASTA MÁR?

X