Tragédia az erdélyi utakon: négy fiatal vesztette életét a húsvéthétfői balesetben


-A A+

Négy fiatal életét vesztette hétfőn hajnalban autóbalesetben, Beszterce-Naszód megyében. Járművük nagy sebességgel egy villanypóznának ütközött.

A Mediafax beszámolója szerint a baleset a DN 17D jelzésű úton, Telcs és Romoly község között történt. Az autóban öt fiatalt ült, akik egy mulatságról tértek haza. A feltehetően túlzott sebesség és a sőfőr kábultsága miatt a jármű lesodródott az úttestről, és hatalmas erővel csapódott egy villanypóznának.

Az oszlop kettétört, s rázuhant az autóra. A balesetet csak egy 16 éves fiú élte túl, aki magánál volt az ütközés után. „Részegek voltunk, nem emlékszem, hogyan ütköztünk az oszlopnak” – mondta a timponline.ro portál szerint a rendőröknek.

A halálos áldozatok életkora 18 és 36 év közötti. Az olasz rendszámú BMW-t egy 18 éves máramarosszigeti fiú vezette, a többi utas a Beszterce-Naszód megyei Telcsen élt. A túlélőnek az alsó végtagjai roncsolódtak össze, a besztercei sürgősségre szállították, nincs életveszélyben.

Telcs községben a reggeli órákig szünetelt az áramszolgáltatás, mert a villanypózna kidőlésekor elszakadtat a vezetékek.








EZT OLVASTA MÁR?

X