Öt halálos áldozatot követelő baleset történt Olt megyében


-A A+

FRISSÍTVE: Egy négytagú család lelte halálát hétfő délután, autóbalesetben: egy három és egy öt éves gyermek, illetve a szüleik, egy 32 éves nő és egy 38 éves férfi. 

Öten életüket vesztették hétfőn egy Olt megyei balesetben. Egy nyerges vontató és két személygépkocsi ütközött - tájékoztat a News.ro. Az áldozatok között van két gyermek is.

A balesetet az első információk szerint a kamion egyik kerekének kidurranása okozta. Emiatt a teherautó irányíthatatlanná vált, és ráhajtott a szembejövő sávra, ahol két személyautóval ütközött. A balesetet csak a kamion sofőrje élte túl.

A helyszínre SMURD-helikopterrel érkeztek a mentősök. Landolás után próbálták újraéleszteni a két személyautó utasait, sikertelenül.A baleset Bobicești település közelében történt. 

FRISSÍTÉS: Egy négytagú család lelte halálát az autóban

Az egyik autóban egy család utazott: egy három és egy öt éves gyermek, illetve a szüleik, egy 32 éves nő és egy 38 éves férfi. Mindannyian életüket vesztették a balesetben. A másik gépkocsikban a 63 éves férfi ült, aki szintén belehalt sérüléseibe.

A nyerges vontató 30 éves, Dâmboviţa megyei sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították a slatinai kórházba. Gondatlanságból elkövetett emberölésért indult eljárás ellene.








EZT OLVASTA MÁR?

X