FRISSÍTVE: Többtucatnyi rendőr keres egy kilencéves kislányt, aki csütörtök este tűnt el


-A A+

Eltűnt egy 9 éves kislány a Galac megyei Scânteieşti községből. Csütörtök estétől semmit nem tudnak róla, többtucatnyi rendőr és csendőr indult a keresésére - tájékoztatott szombati közleményében a Galac megyei rendőr-főkapitányság. FRISSÍTÉS: Megtalálták a kislányt. 

A rendőrség szerint pénteken jelentette az édesapa a gyermek eltűnését, állítása szerint csütörtök este elment otthonról, és azóta nem látták. 

A kislány 110-120 cm magas, világos bőrű, vállig érő, szőke haja és kék szeme van. Eltűnésekor fehér ruhát és rózsaszín köpenyt viselt. 

Aki információval rendelkezik hollétéről, hívja a 112-es egységes segélyhívó számot vagy az eltűnt gyermekek bejelentésére szolgáló 116 000-s egységes európai számot, vagy értesítse a legközelebbi rendőrhatóságot. 

FRISSÍTÉS: A 9 éves kislányra élve találtak rá, nem szorult orvosi ellátásra - nyilatkozta a Galaţi megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Andreea Rogojină. 

A hatóságok értesítették a családot, a kislány jelenleg a rendőrség felügyelete alatt van. 

Arról, hogy hol találták meg, és hogy mi történt vele az elmúlt 48 órában, az ügyben tartott kihallgatások után közölnek részleteket. 

A szülők szerint a kislány csütörtök este hagyta el Scânteieşti községbeli otthonát, és nem tért haza. Édesapja pénteken értesítette a rendőrséget eltűnéséről, több mint 100 rendőr, csendőr, önkéntes és helybéli lakos kereste. 








EZT OLVASTA MÁR?

X