A tíz legszebb magyar lány között a gyimesközéploki Blága Tünde


-A A+

A 2016-os Év Arca Erdély szépségverseny győztese, a gyimesközéploki Blága Tünde az első tíz között végzett a Debrecenben lezajlott Magyarok Világszépe döntőjében.

A starity.hu beszámolója szerint több százan jelentkeztek a szépségversenyre, 17 és 27 év közöttiek, a világ minden tájáról jött magyar nők, ám csak 17-en kerültek be a döntőbe, köztük az erdélyi Blága Tünde is.

„Most a top 10-be sikerült bejutni, de ami késik, nem múlik” – írta kedd este Facebook-oldalára a gyimesközéploki lány, aki fotókat is posztolt a szépségversenyről.

A legszebb 17 lány: Senánszky Flóra (Debrecen), Cvijin Blanka (Vajdaság–Szabadka), Nagy Eszter Leila (Sásd), Németh Zsófia (Tatabánya), Horváth Bernadett (Budapest), Horváth Patrícia (Budapest), Jaksa Mercédesz (Tótkomlós), Komár Kitti (Budapest), Vass Viktória (Kaposvár), Popelka Patrícia (Tordas), Tarsi Vivien (Budapest), Hubik Alexandra (Gyál), Blága Tünde (Erdély–Gyimesközéplok), Zelcsényi Zsófia (Dombóvár), Varga Regina (Debrecen), Turczai Henrietta (Solt), illetve Tiricz Nikolett (Bugac).








EZT OLVASTA MÁR?

X