Úgy összerugdostak egy rendőrt randalírozó fiatalok, hogy eltörték a lábát


-A A+

Őrizetbe vettek három fiatalt hatósági közeg bántalmazásáért. Rátámadtak egy küldetésben lévő rendőrre, és eltörték a lábát – számolt be hétfőn az Antena1.

Az eset az Olt megyei Spineni településen történt. A hatóságokat egy helybéli férfi riasztotta a 112-es segélyhívó számon, mert a szomszédságában mulatozó fiatalok kövekkel dobálták a házát és megrongálták a kerítését.

A helyszínre három rendőr szállt ki egy járőrkocsival. Már akkor záporozni kezdtek rájuk a kövek és a szidalmazások, amikor megérkeztek a panaszoshoz. Két rendőr bement a randalírozó fiatalokhoz, hogy lecsillapítsa őket. Az udvaron rendkívül ellenséges fogadtatásban volt részük.

Az egyik rendőr meg akarta bilincselni a házigazdát, ám a fiatal ellentámadásba lendült, és egy jól irányzott, hatalmas erejű rúgással eltörte a lábát. A rendőr elterült a földön, a társai vonszolták ki a járőrkocsihoz. A fiatalok az utcán is folytatták a hatóságiak szidalmazását, és kövekkel dobálták az autójukat.

Az elképesztő jeleneteknek az Olt megyei rendőrség különleges bevetési egysége vetett véget. Három fiatal fogdába került, egy negyedik szabadlábon védekezhet a hatósági közeg bántalmazásának vádja ellen. 








EZT OLVASTA MÁR?

X