Meghalt a baleset áldozata, mert a rokonai a mentősökre támadtak


-A A+

Életét vesztette egy autóbalesetben megsérült nő, mert a rokonai rátámadtak a kiérkező mentősökre, és megakadályozták, hogy elsősegélyben részesítsék az áldozatot.

Az Antena1 híradójának beszámolója szerint a szokatlan eset a Botoşani megyei Manoleasán történt. A 78 éves asszonyt elgázolta egy autó, és súlyosan megsérült. A hozzátartozói kihívták a mentőket, akik a riasztásuk után mintegy 30 perccel érkeztek meg a helyszínre. Amikor pedig megérkeztek, akkor a feldühödött rokonok gyakorlatilag elkergették őket.

Az áldozat hozzátartozói azért háborodtak fel a mentősökre, mert szerintük késtek. Amikor meglátták a mentőautót, szidalmazni kezdték a személyzetet, majd rájuk is támadtak. A riadt mentősök elbarikádozták magukat a járműben, majd elhajtottak, és rendőri segítséget kértek.

Negyed óra múlva tértek vissza, rendőrökkel kísérve a helyszínre, de már késő volt: a sérült asszonyt hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A mentősök szerint nagyon értékes perceket veszítettek az áldozat hozzátartozóinak magatartása miatt. A rokonok felháborodását pedig nem értik, mert 27 perc alatt tették meg rendkívül rossz közlekedési körülmények között a mintegy 30 km-es utat a baleset helyszínéig.

A rendőrség vizsgálatot indított a haláleset ügyében.








EZT OLVASTA MÁR?

X