Egy 18 éves szubrett miatt futott zátonyra Dancs Annamari házassága


-A A+

Egy évvel azután, hogy álomesküvő keretében fogadott örök hűséget a sepsiszentgyörgyi születésű Dancs Annamarinak, elköltözött a családi fészekből Kerényi Miklós Máté – tudta meg a Blikk.

Az Budapesti Operettszínhász erdélyi énekesnője 9 hónapos fiáért szerette volna megmenteni a házasságot, de nem tudta jobb belátásra bírni férjét : Kiskeró beleszeretett a feleségénél kétszer fiatalabb kolleganőjébe, Kardffy Aishába.

A Blikknek nyilatkozva a házaspár mindkét tagja megerősítette a szakítás tényét. „Erről nagyon nehéz beszélni. Egy hosszú folyamat volt, amelynek ez lett a vége. Borzasztóan sajnálom” – nyilatkozta hallhatóan szomorúan Máté, akinek a döntését a feleségének el kellett fogadnia. „Aki ismer engem, tudja, hogy Mátét rajongásig szerettem. Ő hozott egy döntést, amit nekem el kellett fogadnom” – mondta fájdalommal a hangjában Dancs Annamari, majd hozzátette: „A kilenc hónapos kisfiamra és a jövő heti premieremre szeretnék most koncentrálni.” 

Az Operettszínház egy neve elhallgatását kérő tagja a következőt mondta a szakításról a Borsnak: „Az Operettben mindenki tudja, hogy hónapokkal ezelőtt tönkrement a házasságuk. Annamari ottmaradt a gyönyörű picibabával, amit lelkileg borzasztóan nehéz feldolgozni. Máté már elköltözött otthonról, ez is nyílt titok. Ahogy az is, hogy Kardffy Aisha miatt. Aisha tehetséges, sokat játszik, például már tizenhét évesen debütált a Marica grófnőben. Azóta betöltötte a tizennyolcat.” 

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátét hosszú éveken át tartották a Budapesti Operettszínház álompárjának.








EZT OLVASTA MÁR?

X