FRISSÍTVE - Őrizetbe vették a féltékenységből gyilkoló katonát


-A A+

FRISSÍTVE: Felfüggesztették állásából azt a Dâmboviţa megyei katonát, aki kedden megölte élettársát - tájékoztatott a védelmi minisztérium. FRISSÍTÉS: A katonát 24 órára őrizetbe vették.

A tárca közleménye értelmében Florin Oprea altiszt 2009 óta áll a minisztérium alkalmazásában, mindig megfelelő magatartást tanúsított, és sikerrel vette a pszichikai alkalmassági teszteket. Legutóbb 2017. október 19-én vetették alá ilyen alkalmassági vizsgálatnak. A katona elvált, két gyermeke van - mutat még rá a védelmi tárca közleménye.

A feltehetőleg féltékenységből elkövetett gyilkosság egy fodrászatban történt, a Dâmboviţa megyei Titu településen. Az első vizsgálatok szerint a férfi bement a fodrászatba, megszúrta a nőt, jelentette tettét az 112-es egységes segélyhívó számon, majd feladta magát a rendőrségen. A 25 éves nőt kórházba szállítottak, az orvosok azonban nem tudták megmenteni az életét.

A Dâmboviţa megyei rendőrség szerint a nő sosem tett feljelentést élettársa agresszív viselkedése miatt.

FRISSÍTÉS: 24 órára őrizetbe vették a Dâmboviţa megyei katonát, aki féltékenységből megölte élettársát - nyilatkozták az Agerpresnek ügyészségi források, hozzátéve, hogy a férfi előzetes letartóztatását kérik a bíróságtól. A kihallgatáson a férfi azt mondta, megbánta tettét, amelyet azzal magyarázott, hogy a nőnek több férfival is viszonya volt.

FRISSÍTÉS 2: A féltékenységből gyilkoló katonát hamincnapos előzetes letartóztatásba helyezték - nyilatkozták az Agerpres hírügynökségnek ügyészségi források.








EZT OLVASTA MÁR?

X