Egyre zavarosabb a Brassóban félholtra vert férfi ügye


-A A+

Ittas volt a két fiatal, aki félholtra vert szombaton egy idős férfit Brassóban. Az előzetesben lévő 18 éves szakképzetlen munkás, illetve a 23 éves bárpultos az áldozatnak ellentmondóan nyilatkozott a brutális incidens okairól.

A brutális kegyetlenséggel megvert 66 éves férfi a sajtónak hétfőn azt nyilatkozta: napszámosként dolgozott a támadók egyikének, és a konfliktus azért robbant ki, mert követelte tőlük a munkájáért járó pénzt.

A fiatalok ezt tagadják, azt állítják, hogy nem is ismerik az áldozatukat. Egyikük azt vallotta: olyan részeg volt, hogy nem is emlékszik az aluljáróban történtekre. A másik gyanúsított szerint azért verték meg az idős férfit, mert tett rájuk egy megjegyzést az utcán – részletezte az adevarul.ro-nak a Brassó megyei rendőrség szóvivője, Gabriela Dinu.

A moldovai megyékből származó fiatalok áldozatát eszméletlen állapotba szállították a brassói megyei kórház idegsebészeti részlegére. Eltört egy csigolyája, az orrcsontja, kis híján lebénult, és több fogát elveszítette. Orvosi szerint még sokkos állapotban van. Pszichológustól is segítséget kap, és az ügyészek csak később fogják kihallgatni.

A szombaton történt incidenst egy térfigyelő kamera rögzítette. A felvételen látszik, hogy a két fiatal lelöki a férfit a lépcsőkön, majd ütlegelik és rugdossák, amíg eszméletét veszti. Egyikük még az élettelen testébe is többször belerúgott, és sarokkal rátaposott a fejére.

Az áldozatot egy cég biztonsági embere mentette meg, aki értesítette a rendőrséget. A támadókat rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették. Vasárnap előzetes letartóztatásba kerültek. 








EZT OLVASTA MÁR?

X