FRISSÍTVE - Elfogták Nagyváradon a szökésben lévő elítéltet


-A A+

FRISSÍTVE: Megszökött pénteken a nagyváradi börtön egyik fogvatartottja - tájékoztat közleményében a büntetés-végrehajtási intézet. FRISSÍTÉS: Szombat este elfogták az elítéltet.

A lopás miatt két év szabadságvesztésre ítélt Félegyházi Sándor péntek délután szökött meg, külső munkavégzés közben. Hét társával együtt a zöldövezetet tisztították egy kereskedelmi központ környékén, amikor eleredt az eső, és meghúzódtak egy elhagyott épületben. A fogvatartottak számlálásakor vette észre a felügyeletükkel megbízott rendőr, hogy egyikük hiányzik - nyilatkozta Adina Bârda szóvivő, hozzátéve, hogy Félegyházi Sándor év végén kérelmezhette volna a feltételes szabadlábra helyezését. 

A szökött rabot a büntetés-végrehajtási intézet alkalmazottjaiból álló csapatok keresik, a Bihar megyei rendőr-főkapitányság, a csendőrség és a határrendészet munkatársainak segítségével. 

A 32 éves elítélt atletikus testalkatú, haja fekete, szeme barna színű, széles homlokú, orra egyenes, szája kicsi. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, terepmintás blúzt és fekete sportcipőt viselt. Aki információkkal tud szolgálni hollétéről, hívja az 112-es egységes segélyhívó számot vagy a nagyváradi börtönt a 0259/419881-es, illetve a 0259/419882-es telefonszámon.

A börtön vezetősége belső vizsgálatot indított a fogvatartott megszökése körülményeinek kiderítésére.

FRISSÍTÉS: Szombaton 18.30 körül elfogták az országosan körözött elítéltelt Nagyváradon - tudta meg rendőrségi forrásokból az Agerpres. Őrizetbe vételének körülményei nem ismertek. A rendőrség csak annyit árult el, hogy elfogásakor nem tanúsított ellenállást.

 
EZT OLVASTA MÁR?

X