FRISSÍTVE - Megölte a barátnőjét és elásta a holttestet – riasztó részletek derültek ki


-A A+

FRISSÍTVE: Megölte 19 éves barátnőjét egy 18 éves fiú Vâlcea megyében, holttestét pedig egy erdőben ásta el. A rendőrség elfogta a gyanúsítottat – közölte szerdán a Vâlcea megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. FRISSÍTÉS: Riasztó részletek derültek ki a gyilkosság előzményeiről.

A lány holttestét egy Râmnicu Vâlcea melletti erdőben találták meg szerdán reggel. A gyanúsítottat elfogták, a Vâlcea megyei törvényszéki ügyészségre viszik. „Úgy tűnik, hogy halálra ütlegelte a lányt, majd elásta az erdőben, Goranu közelében” - mondta Sandra Dăscălete rendőrségi szóvivő.

A Mediafax rendőrségi forrásokból úgy tudja, hogy a gyilkosság hátterében féltékenység áll. A fiú kicsalta a lányt az erdőbe, ütlegelni kezdte, majd több késszúrással megölte. A holttestet egy műanyag zsákba tette, a holttestet pedig az előre kiásott gödörbe temette. Tettét tehát eltervelte. A rendőrségi források szerint a gyanúsított egy árva fiatalember, aki állami intézetekben nőtt fel.

FRISSÍTÉS: Az áldozat a gyilkosság előtt néhány órával feljelentette a fiút bántalmazásért. A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az áldozat március 21-én este írásban tett panaszt a rendőrségen, mert a barátja ütlegelte. A feljelentést iktatták, majd a rendőrség kihallgatásra akarta behívni a feleket, de egyiküket se találta. Barátaik, ismerőseik sem tudtak tájékoztatást adni a lány és barátja hollétéről. A lány eltűnését senki nem jelentette, a gyilkosság tényét a rendőrök derítették ki.

A jelek szerint az áldozat közvetlenül azt követően meghalt, hogy megtette a rendőrségi feljelentést, azaz március 22-ére virradóra. Egy nappal korábban orvosi ellátást kért egy kórházban, mert a fiú bántalmazta. Nem kellett beutalni.

A nyomozók azt derítették ki, hogy a gyilkosság éjszakáján a tettes egy gyorsétterem teraszán pillantotta meg kedvesét Râmnicu Vâlceán. Odament hozzá, beszélgettek, majd elindultak a város széle felé, a Goranu erdő irányába. Ott a férfi ököllel ütlegelte, majd késsel halálra szúrta a nőt. A gyilkosság színhelyének közelében ásta el a holttestet.








EZT OLVASTA MÁR?

X