Furgonjában fogadja klienseit a rekordra törő spermadonor


-A A+

Hivatalosan nem segíthet - Nagy-Britanniában 45 év a felső korhatár a spermadonorok esetében - a gyereket akaró párokon, ezért furgonjában fogadja az érdeklődőket az a 62 éves brit férfi, akinek - saját bevallása szerint - 65 gyerek világra jövetelében volt elvitathatatlan szerepe.

A Channel 4 riportja szerint Clive házasságban él, 3 gyereket nevelt fel feleségével és már 9 unokája is van. A háztartásából kikerülő gyerekek mellett van viszont a 62 éves férfinak egy „bővített családja” is, ugyanis spermájával további 62 gyerek világra jöttéhez járult hozzá. S mivel további 14 esetben már csak idő kérdése a születés, bátran kijelenthetük, hogy a nyugalmazott matektanár 79 gyerek biológiai apja. 

Szolgáltatásaiért nem kér semmilyen juttatást.

A brit férfi 2013-ban kezdte el szokatlan „hobbiját”. A szakklinikák már akkor sem fogadták, hiszen Clive már átlépte a spermadonorok szabályzat szerint meghatározott  felső korhatárát. „Elkezdte Facebookon hirdetni a szolgáltatásaimat. Egészséges életet folytatok, nagyon aktívan élek, nincsenek egészségügyi problámáim” – mesélte Clive. Legnagyobb meglepetésére az érdeklődők egyre nagyobb számban fordultak hozzá segítségért. „A párok kétharmada azonos nemű, a többiek heteroszexuális kapcsolatban élők vagy egyedülálló nők” – vont egyenleget a spermadónor. Hozzátette: átlagban havonta 16 alkalommal fordulnak hozzá, de ezek közül csak egy fogan is meg. Több olyan kliense is van, akik pár hét múlva megismétlik a procedúrát. 

Clive-o egy egyéni rekord motiválja, szeretné, ha az ő spermájából született gyerekek száma elérné a 100-at. A brit férfi eddig csak 5 olyan gyereket látott személyesen is, akik az ő közreműködésével szólethettek meg. 








EZT OLVASTA MÁR?

X